U teškom stanju

Srbija: Trogodišnja djevojčica otrovala se alkoholom

Djevojčica, koja se otrovala alkoholom, pronađena je u četvrtak u obiteljskoj kući, a našao ju je susjed kada su njeni brat i sestra došli sa flašom rakije i rekli da joj je pozlilo.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 09. 2024. u 19:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska postaja Lazarevac obavila je očevid po nalogu dežurnog javnog tužitelja Osnovnog javnog tužiteljstva u tom gradu, nakon što je u obiteljskoj kući P. J. u Brajkovcu, u teškom stanju, zatečena djevojčica od tri godine.

Djevojčica, koja se otrovala alkoholom, pronađena je u četvrtak u obiteljskoj kući, a našao ju je susjed kada su njeni brat i sestra došli sa flašom rakije i rekli da joj je pozlilo, prenosi RTS.

Također, po nalogu tužiteljstva preostalih troje djece P. J. su izuzeti iz obitelji i brigu o njima je preuzeo Gradski centar za socijalni rad Beograd - Odjeljenje Lazarevac, navodi se u priopćenju Osnovnog javnog tužiteljstva u Lazarevcu.

Kako se dodaje, u tijeku predistražnog postupka poduzet će se sve mjere i radnje iz nadležnosti Tužiteljstva radi osiguranja dokaza, a u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja.

Kopirati
Drag cursor here to close