Nema pomaka

Utvrđuje se identitet muškarca stradalog u Nevesinju: U priču uključen i Interpol

U tijeku je razmjena informacija s Interpolom i drugim međunarodnim organizacijama, kako bi se došlo do podataka.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 08. 2024. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Јoš nije utvrđen identitet ubijenog muškarca tijekom sukoba s policijom u Zovom Dolu kod Nevesinja, izjavio je Siniša Laketa, načelnik policijske uprave Trebinje.

Na terenu traje operativni rad kako bi se došlo do potrebnih podataka, koji bi pomogli u rasvjetljavanju slučaja.

Poduzimaju se intenzivne mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju, u cilju utvrđivanja identiteta, piše RTRS.

U tijeku je razmjena informacija s Interpolom i drugim međunarodnim organizacijama, kako bi se došlo do podataka.

"Izuzet je uzorak za DNK, otisci papilarnih linija prstiju dani su u upotrebu policijskim agencijama, u cilju identifikacija i očekujemo odgovore. Što se tiče oružja, na terenu operativne linije rade svoj posao, prikupljaju se informacije i izjave", rekao je Laketa.

On je potvrdio da su u objektu, gdje je NN osoba stradala u razmjeni vatre s policijom, pronađeni predmeti i osobni dokument stanovnika s područja općine Berkovići, a koji potiču iz ranijih krivičnih djela krađe.

Video: PU Trebinje: Utvrđuje se identitet ubijenog lica u Zovom Dolu

Ne mogu da dovedu u vezu stradalog, s osobom koju su građani, tijekom siječnja ove godine, prijavljivali da na području općine Berkovići, ulazi u napuštene kuće.

"Postojala su operativna saznanja i utvrđen je identitet i ne možemo da potvrdimo je li baš ta osoba izvršila krivična djela na području Berkovića. Ta osoba koju su prijavljivali građani, ulazila je u dio napuštenih objekata. Nije isključeno radi li se o istoj osobi ili je povezana sa stradalim", dodao je Laketa.

On je, na konferenciji za medije, rekao da je stanje sigurnosti na području koje operativno pokriva PU Trebinje, zadovoljavajuće.

Kopirati
Drag cursor here to close