Sastanak u Drvaru

Ekonomska i politička situacija u HBŽ-u tema sastanka Rodić i Marinković

Istaknuto zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom i naporima koje Republika Srbija ulaže u osnaživanje i razvoj povratničkih domaćinstava u Federaciji BiH.
Vijesti / Flash | 04. 07. 2024. u 09:16 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije (HBŽ) Aleksandar Rodić u srijedu je boravio u radnom posjetu Konzularnom uredu Republike Srbije u Drvaru, gdje se sastao sa šeficom Konzularnog ureda Generalnog konzulata Republike Srbije u Mostaru sa sjedištem u Drvaru Vesnom Marinković.

Tema sastanka bila je ekonomska i politička situacija u Hercegbosanskoj županiji, a resorni ministar upoznao je novu šeficu Konzularnog ureda u Drvaru s nadležnostima Ministarstva, priopćeno je iz Vlade Hercegbosanske županije.

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom i naporima koje Republika Srbija ulaže u osnaživanje i razvoj povratničkih domaćinstava u Federaciji BiH uz želju da se suradnja nastavi i u narednom razdoblju dodatnim njegovanjem i unapređenjem međusobnih odnosa jer samo zajedničkim snagama mogu se stvoriti bolji uvjeti za život svih građana.

Kopirati
Drag cursor here to close