Dronovi

Vučić ima poruku za Heleza

Ministar obrane BiH Zukan Helez objavio je na društvenim mrežama snimku drona…
Vijesti / Politika | 06. 07. 2024. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Denisu Bećiroviću i Zukanu Helezu da se bave rezolucijama i dronovima, a Srbija će prugama, putevima i gospodarskim rastom.

"Neka se oni bave rezolucijama i dronovima, a mi ćemo prugama, putevima i rastom Srbije", rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović je prilikom nedavne posjete Rimu je predložio predsjedniku parlamenta Italije Lorencu Fontani da talijanski zastupnici usvoje rezoluciju kojom bi podržali "nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH".

Ministar obrane BiH Zukan Helez objavio je na društvenim mrežama snimku drona, uz poruku da je to "najbolji penicilin za razdruživanje Srpske i Federacije BiH".

Helez je nedavno rekao da je BiH napravila određen broj dronova kamikaza.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za Srbiju važno da ima najveću stopu rasta u Europi i da je zato važan Plan rasta za zapadni Balkan.

Vučić je naveo da od šest milijardi koje je EU putem Plana rasta opredijelila za regiju, 1,5 milijardi eura otpada za Srbiju, ''mada je moglo i više''.

Kopirati
Drag cursor here to close