Atentat

Vulić zahvalila Srbiji što su Dodika sačuvali od smrti

Vulić je rekla da ne iznenađuje činjenica da iz Sarajeva budu ismijavane izjave političara iz Republike Srpske.
Vijesti / Politika | 25. 09. 2024. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je kako se sada ispostavilo da su točne bile informacije da se na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sprema atentat, na što je ''ona i upozoravala, a što su sarajevski mediji ismijavali''.

Vulić je rekla da ne iznenađuje činjenica da iz Sarajeva budu ismijavane izjave političara iz Republike Srpske.

"Još u veljači sam upozoravala da iz krugova Veleposlanstva SAD u BiH imamo informaciju da se sprema atentat na predsjednika Dodika. Postavljala sam pitanje zašto su stabla ovdje /+(pred kompleksom pravosudnih institucija) posječena. Tada smo imali razne natpise iz Sarajeva, da sam blesava, luda, da se ulizujem i tome slično", rekla je Vulić novinarima u Sarajevu.

Upitala je gdje je sada isprika medija iz FBiH, sada kada postoje provjerene informacije da je Obavještajno-sigurnosna agencija, zajedno sa određenim stranim ambasadama, pripremala atentat na Dodika.

"Ne tražim ja ispriku, ali sam jako zahvalna Srbiji i njenim službama što smo uspjeli sačuvati lidera da je među živima, a ne na onom svijetu, što je bio cilj određenih veleposlanstava, koje su htjele da im on bude poslušnik, što nikada neće biti", zaključila je Vulić.

Podsjetimo, i sam Dodik govorio je kako je OSA spremala likvidaciju njega i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close