Smanji zahtjeve i živi život

Promijeni balkanska uvjerenja s psihologinjom Danijelom Ostojić u Mostaru

Objasnit će koji su glavni uzroci transgeneracijske traume na Balkanu i zašto je tako teško izaći iz naučenih obrazaca.
Lifestyle / Obitelj | 05. 09. 2024. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar će ovog vikenda ugostiti jednu od najcjenjenijih psihologinja u Bosni i Hercegovini, Danijelu Ostojić, koja će održati konferenciju pod nazivom "Promijeni balkanska uvjerenja"  u nedjelju, 8. rujna u Hotelu Buna.

Danijela Ostojić, klinički psiholog s više od 15 godina iskustva u radu s djecom, adolescentima i odraslim osobama, poznata je po svom radu u kognitivno-bihevioralnoj terapiji. Nakon studija na Filozofskom fakultetu u Banja Luci, nastavila je edukaciju na Institutu Albert Ellis u Beogradu, čime je stekla značajno iskustvo u psihoterapiji.

Tijekom svoje karijere, Ostojić je stekla duboko razumijevanje neurotskih poremećaja, uključujući anksioznost i depresiju, kao i razvojnih problema kod djece. Njezina strast prema psihodijagnostici i forenzičkoj psihologiji dovela je do angažmana kao sudski vještak.

Na konferenciji "Promijeni balkanska uvjerenja", Ostojić će kroz interaktivno predavanje pružiti uvid u način na koji je moguće prevladati brojne mentalne izazove. Sudionici će imati priliku saznati kako se nositi s anksioznošću, depresijom, niskim samopouzdanjem te kako rješavati konflikte u braku. Također,  objasnit će koji su glavni uzroci transgeneracijske traume na Balkanu i zašto je tako teško izaći iz naučenih obrazaca.

Konferencija će obuhvatiti i praktične tehnike iz psihoterapijske prakse koje sudionici mogu primijeniti u svakodnevnom životu. Na kraju će biti organiziran posebandio konferencije za postavljanje pitanja i dobivanje konkretnih savjeta iz prve ruke.

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti na službenoj web stranici Danijele Ostojić www.danijelaostojic.com.

Za dodatne informacije, pratite najave i obavijesti putem društvenih mreža i web stranice.

“Svako tvoje moranje vodi u neurotičnost! SMANJI ZAHTJEVE u glavi i ŽIVI!” – Danijela Ostojić

Kopirati
Drag cursor here to close