Pacersi pali u četiri utakmice

VIDEO I Košarkaši Bostona u velikom finalu

Curilo je vrijeme za napad, činilo se kako Brownu ispada lopta, a onda je on spas pronašao u dodavanju za Derricka White. White je do tog trenutka pogodio slovom i brojem samo jednu tricu.
Sport / Košarka | 28. 05. 2024. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednju titulu košarkaši Bostona su osvojili 2008. godine. Nakon toga su još dva puta bili u finalu. Jednom su bili bolji Lakersi, drugi put Golden State Warriorsi.

Sada su ponovo u situaciji da se bore za naslov, 18. u povijest u kluba, nakon što su u finalu Istoka kroz četiri utakmice eliminirali Indiana Pacerse. Pacersi su bili blizu, ali su svaki put u egal završnici ostali kratkih rukava. Tako je bilo i u četvrtoj utakmici. 

Curilo je vrijeme za napad, činilo se kako Brownu ispada lopta, a onda je on spas pronašao u dodavanju za Derricka White. White je do tog trenutka pogodio slovom i brojem samo jednu tricu. Promašio ih je osam. Ali ostao je kao jedini izbor i pogodio je. Najvažniju na utakmici.

Video: ndiana - Boston završnica 4. utakmice 

Prije toga su igrači Bostona promašili čak trideset trica! Ali tko sada mari za taj podatak. Serija Bostona je bila nevjerojatna u završnici. U zadnje tri i pol minute Pacersi su ostali bez poena. Boston je u pet i pol minuta napravio 15:4. Nije nevažno spomenuti, kada se utakmica lomila Siakam je izgubio jednu loptu, Nembhard također jednu. 

White je bio sudionik i manje gužve koja se stvorila u ranoj fazi treće četvrtine. Turner je napravio prekršaj u napadu, upravo je naletio na White. Brown je imao nešto za reći košarkašu Indiane pa je došlo do naguravanja. Brown i Turner su zaradili po tehničku.

Video: Gužva na parketu 

Prvo ime susreta bio je Jaylen Brown s 29 poena, šest skokova i dvije asistencije, Jason Tatum dodao je 26, uz 13 skokova i osam asistencija, dok je na drugoj strani najveća prijetnja bio Andrew Nembhard s 24 poena, šest skokova i deset asistencija. Boston je u finalu, sada čeka pobjednika iz duela Dallas - Minnesota. Mavsi imaju velikih 3-0 i realno oni su jednom nogom u finalu.

Kopirati
Drag cursor here to close