Nitko nije "oprostio" tehničku

Ne, nije Bogdanović opsovao Zurapovića

Jednostavno je to bo klasični trash talk Bogdanovića i Jamesa po principu "što ćeš ti meni pričati" koji se dogodio u trećoj četvrtini.
Sport / Košarka | 09. 08. 2024. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mediji u Srbiji su bili poprilično ogorčeni na suđenje u polufinalom dvoboju protiv Amerikanaca. Većina ih se raspisala onako bez ručne, razlika je tek u procjeni koliko se "pomoglo" LeBronu i društvu.

Spominju se koraci Embiida, Jamesa, prekršaj Jokića kada su priznata tri poena, neki koji nisu "svirani" košarkašima Srbije. U sve to uklopila se priča o tome kako je u jednoj situaciji na parketu Bogdan Bogdanović opsovao suca iz BiH, Ademira Zurapovića koji ga je "spasio" tehničke.

Naravno, bolji poznavatelji košarke znaju kako se danas tehnička može dobiti vrlo lako i prosto je nevjerojatno kako Zurapović na nešto slično ne bi reagirao.

Jednostavno je to bio klasični trash talk Bogdanovića i Jamesa po principu "što ćeš ti meni pričati" koji se dogodio u trećoj četvrtini. Zurapović je tek smirio situaciju koja se završila tako što je
Bogdanović opsovao, ali ne suca, već LeBrona Jamesa.

Zanimljivo slične stvari su se dešavale na posljednjem Svjetskom prvenstvu u košarci prošle godine. Nakon poraza u finalu od Njemačke, mediji u Srbiji su bili ogorčeni na suđenje, dok je dio medija pisao o tome kako je u susretu za sedmo mjesto Luka Dončić u jednoj od situacija na terenu opsovao upravo Ademira Zurapovića iako je bilo vidljivo da su psovke bile upućene tada sucu pod košem Martinu Vuliću iz Hrvatske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close