Veliki niz je prekinut

Alonso: Nismo uspjeli realizirati neke stvari

"Nismo se mogli vratiti i to vratiti. Nije bilo suđeno. Nizu bez poraza je došao kraj, ali čestitke Atalanti, zaslužili su", naglasio je nakon utakmice Alonso.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2024. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niz je morao biti prekinut. Serija od 51 utakmice bez poraza. Nažalost po Bayer i njegove navijače, dogodilo se to u finalu Europske lige.
Bayer nije imao šansu, nije imao odgovor na igru Atalante.

Xabi Alonso je odlučio na neki svoj način pripremiti utakmicu, na teren poslati postavu bez klasičnog napadača. Jer Adli se definitivno nije snašao u toj ulozi. Posljednji put je na jednoj utakmici Bayer primio tri gola na kraju prošle sezone u susretu s Bochumom.

"Nismo uspjeli realizirati neke stvari za koje smo se pripremali, jer je Atalanta ekipa koja toliko puno zahtjeva od vas. Situacije jedan na jedan, dueli... Nismo dobivali loptu u pravim trenucima kako bi iskoristili prilike. Oni su to radili odlično. Nismo se mogli vratiti i to vratiti. Nije bilo suđeno. Nizu bez poraza je došao kraj, ali čestitke Atalanti, zaslužili su. Nije se radilo o taktici. Pojedinačno su bili bolji, ali i ekipno. Moramo učiti iz ovog poraza. Boli što se dogodili na ovoj utakmici, u finalu, ali čeka nas u subotu još jedno finale i pokušat ćemo izvući pouku", rekao je nakon utakmice za TNT Sports, Xabi Alonso.

Kopirati
Drag cursor here to close