EURO 2024

Deschamps i Camavinga na ratnoj nozi

Na jednom od treninga nakon toga došlo je do rasprave između izbornika Didiera Deschampsa i Eduarda Camavinge.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2024. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za reprezentaciju Francuske nije ništa novo. Dovoljno je prisjetiti se Katara. I sukoba na relaciji Deschamps - Benzema. Na kraju većih posljedica nije bilo, Francuska je došla do finala. Situacija nije izgledala loše tijekom prve dvije utakmice, međutim nakon Poljske se pojavila nervoza među igračima.

Donekle razumljivo, jer Francuska je osvojila pet bodova, ali bez gola iz igre. Na presici nakon Poljske, Didier Deschamps je pričao o tome kako je izostala reakcija igrača koji su ušli s klupe. Na jednom od treninga nakon toga došlo je do rasprave između izbornika Didiera Deschampsa i Eduarda Camavinge. Camavinga je pak u miks zoni rekao da su svi koji su ušli dali sve od sebe.

"Ljudi misle da je ovako lako izaći, ali nije," rekao je Camavinga.

Francuski mediji pisali su kako mu je izbornik zamjerio i izbor kopački zbog stalnog proklizavanja po travnjaku. Na posljednjem treningu napetost je nastavljena. Deschamps je prije početka treninga prišao igračima, a Camavinga je za to vrijeme vezao kopačke.

"Je li Camavinga spreman? Možemo početi?" rekao je Deschamps koji je očito i dalje ljut na mladu zvijezdu koja je na EURU dva puta ušla s klupe i ostala bez učinka na terenu.

Camavinga je na Euru upisao dva nastupa u prva tri susreta, ali je bio bez učinka. Oba puta je ulazio s klupe. U prvom kolu je na terenu proveo 19 minuta, potom je preskočio derbi s Nizozemskom, a u remiju s Poljskom igrao je 29 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close