8 minuta

Glavna tema je nizozemski sudac: Nije ovo njegova prva sporna odluka

Glavna tema u Hrvatskoj i regiji jutro nakon poraza od Italije je sudac Danny Makkelie i njegova odluka od 8 minuta sudačke nadoknade.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2024. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je 1:1 protiv Italije u posljednjem kolu skupine B Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Strijelac za Vatrene bio je Luka Modrić u 55. minuti susreta, dok je Mattia Zaccagni pogodio za konačnih 1:1 u posljednjoj, 98. minuti susreta.

Tako je hrvatska reprezentacija gotovo pa sigurno ispala u grupnoj fazi, ostaje im tek teorija i nekoliko scenarija za koje su šanse minimalne.

Mnogi su ostali začuđeni kada je nizozemski sudac Danny Makkelie označio osam minuta sudačke nadoknade. Osim toga, više dvojbenih odluka otišlo je na stranu Talijana i Hrvati su ga uzeli na zub nakon susreta.

41-godišnji policajac poznat je otprije po spornim odlukama.

Posebno se pamti njegov ''performans'' u Beogradu kada na utakmici Srbije i Portugala nije vidio gol koji je postigao Cristiano Ronaldo. Srbi su tada izvukli remi u kvalifikacijama za SP 2022. u Katru.

Pamti se i kontroverzni 11-erac koji je dosudio u polufinalu Europskog prvenstva 2021. godine za Engleze u dvoboju s Danskom.

Tada je Kane realizirao najstrožu kaznu, točnije iz popravnog pokušaja, odnosno odbijanca i došao do finala s Gordim Albionom.

Kopirati
Drag cursor here to close