Treći remi u posljednje četiri utakmice Cityja

Gvardiol strijelac, opet remi Cityja

Anthony Gordon se znalački snašao kada mu je susret krenuo golman Ederson u kaznenom prostoru. S bijele točke je bio siguran za 1:1. Bio je to 22. meč Newcastlea na domaćem terenu s postignutim golom.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2024. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko bi problema Manchester City mogao imati bez Rodrija pokazala je prva naredna utakmica nakon Arsenala. Newcastle United je uspio zaustaviti Erlinga Haaland koji je nakon deset golova u pet utakmica bio skoro nevidljiv.
Probao je City onako u svom stilu, većim dijelom je to bilo negledljivo, pa je Newcastle iskoristio priliku.

Jesu gosti prvi poveli, u 35. minuti pogotkom hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola. Gvardiol se ubacio iz drugog plana u kazneni prostor, primio Grealishovu loptu te znalačkim lažnjakom izbacio suparnike iz ravnoteže. Lopta je završila u daljem desnom uglu. Možda je City mogao drugačije iskontrolirati ostatak utakmice da se nije dogodila situacija iz 58. minute.

Anthony Gordon se znalački snašao kada mu je susret krenuo golman Ederson u kaznenom prostoru. S bijele točke je bio siguran za 1:1. Bio je to 22. meč Newcastlea na domaćem terenu s postignutim golom. Najbolju priliku za pobjedu, Manchester City je imao u finišu, ali šut Silve zaustavio golman Newcastlea.

Kopirati
Drag cursor here to close