Serie A

Hat-trick Thurama protiv Torina, petarda Atalante protiv Genoe

Nogometaši milanskog Intera, aktualni prvaci Italije, iskoristili su igrača više te su na domaćem terenu svladali Torino 3-2 u ogledu sedmog kola Serie A.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2024. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ključni trenutak ogleda dogodio se u 20. minuti kada su gosti ostali s igračem manje, pocrvenio je Čileanac Maripan.

Tada su počeli padati pogoci, a junak Interove pobjede bio je francuski igrač Marcus Thuram koji je postigao sve domaće golove. Bio je strijelac u 25., 35. i 60. minuti.

Na drugoj strani je prvi pogodak dao Duvan Zapata, dok je u 86. minuti na 2-3 smanjio rezervist Nikola Vlašić koji je realizirao jedanaesterac. U igru je Vlašić ušao samo dvije minute ranije.

Unatoč smanjenju na gol zaostatka Torino do kraja nije došao u priliku ugrabiti bod protiv Intera. 

Golove POGLEDATI OVDJE

Nogometaši Atalante upisali su pobjedu u sedmom kolu talijanske Serie A, na domaćem terenu su bez većih problema svladali Genou s 5-1.

Premda se cijelo prvo poluvrijeme igralo na gostujućoj polovici Atalanta je odmor dočekala tek s golom prednosti. Nakon asistencije Lookmana iz blizine je pogodio Retegui.

No, početkom drugog dijela Atalanta je brzo prelomila susret. Prvo je Retegui zabio drugi put, u 50. minuti za 2-0, dok je Ederson u 60. povećao na 3-0 zabivši efektno pod gredu.

Do kraja ogleda još je Retegui zabio jednom, čime je zaokružio hat-trick, dok je sjajan pogodak za Atalantu zabio i De Roon, volej s 18 metara. Uspjela je i Genoa postići počasni pogodak, strijelac je bio Ekhator u 83. minuti.

Golove POGLEDATI OVDJE


Za Atalantu su čitav susret odigrali Sead Kolašinac i Mario Pašalić.

Atalanta je upisala treću ligašku pobjedu u sezoni, a Genoa već četvrti poraz. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close