Nakon utakmice

Ivanković: Sami smo sebi zabili golove

"Kada se doživi uvjerljiv poraz u ovoj fazi takmičenja ne možete biti zadovoljni. Igrali smo protiv dvije dobre ekipe Brava i Boteva, a onda smo nesrećom naletjeli na jednu od boljih ekipa iz Portugala", istakao je Ivanković.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2024. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog završili su svoj nastup na Europskoj sceni. U odnosu na prošlu sezonu puno ranije, ali realno teško je bilo očekivati da se nešto slično može ponoviti i ovaj put. Posebno jer je ždrijeb ipak bio nešto drugačiji. Predstavnik Portugala Vitoria Guimaraes je u dva susreta slavila s ukupnih 7:0. U Mostaru, nakon revanša je bilo 0:4.

"Tko je god gledao utakmicu, vidio je veliku razlika u kvaliteti, potvrdili su to igrači Vitorije večeras. Parirali smo na početku malo, a onda napravili greške, sami sebi zabili golove. U drugom poluvremenu išli smo jače, malo je bilo bolje energetski, ali sve u svemu zasluženo smo izbačeni. Šteta možda što nismo zabili gol, dva. Portugalcima čestitam, stvarno dobra, fer i korektna ekipa. Kada se doživi uvjerljiv poraz u ovoj fazi takmičenja ne možete biti zadovoljni. Igrali smo protiv dvije dobre ekipe Brava i Boteva, a onda smo nesrećom naletjeli na jednu od boljih ekipa iz Portugala. Na nama je da se dignemo, imamo nastavak prvenstva i da tamo krenemo bolje", rekao je kratko nakon utakmice Ivanković.

Kopirati
Drag cursor here to close