EURO 2024

Kroos: Ne mislim da ću u petak odigrati posljednju utakmicu

"Ne mislim da ću u petak odigrati posljednju utakmicu. Nadam se da ću te opet vidjeti", poručio je novinaru njemački veznjak.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2024. u 08:59 Robert Rezo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo četvrtfinale nogometnog Eura u Njemačkoj spojilo je ujedno i najbolji dvoboj od svih četvrtzavršnica. Na MHP Areni u Stuttgartu, Njemačka i Španjolska će u petak od 18 sati krenuti u pohod na polufinale.

Odveć je poznato kako je Julian Nagelsmann pred početak ovog natjecanja iz "mirovine" vratio Tonija Kroosa, veznjaka Real Madrida koji je bio odlučio okačiti "kopačke o klin" kada je reprezentativni nogomet u pitanju.

34-godišnjak je prije nekoliko mjeseci objavio i kraj svoje kompletne igračke karijere. Posljednju klupsku utakmicu s Realom odigrao je 1. lipnja i osvojivši Ligu prvaka protiv Borussije Dortmund na Wembleyu kompletirao impozantnu klupsku karijeru.

Također, Kroos će nakon završetka Eura i službeno prestati s igranjem profesionalnog nogometa, a njegov suigrač iz Real Madrida i protivnik u četvrtfinalu, španjolski napadač Joselu, nada se kako će Kroosova posljednja utakmica biti u petak, aludirajući na to kako očekuje prolazak svoje Furije među četiri najbolje europske reprezentacije.

Na konferenciji za novinare Kroos je upitan kako komentira izjavu Joselua, a legendarni Nijemac shvatio je da tu nema zle namjere već dobronamjerne šale pa je u tom stilu i dao odgovor novinaru.

"Joselu je rekao kako se nada da će Kroosa umiroviti u petak? Rekao je to jer želi pobijediti. Očekujem to i razumijem, smiješno je to što je rekao," rekao je Kroos pa uzvratio.

"Ne mislim da ću u petak odigrati posljednju utakmicu. Nadam se da ću te opet vidjeti", poručio je novinaru njemački veznjak.

Furija koja pod de la Fuenteom izgleda nedodirljivo i kao momčad koja je trenutno u najboljoj formi na prvenstvu, protiv domaćina Njemačke koji ima veću podršku, ali i pritisak domaće publike, to su karakteristike ove četvrtzavršnice.

Jedno je sigurno, a to je da u petak očekujemo jednu odličnu utakmicu sa, nadamo se, pregršt prilika i golova, a bolji neka pobjedi.

Kopirati
Drag cursor here to close