Redsi ne staju

VIDEO I Liverpool preuzeo vrh engleske Premier lige

Nogometaši Liverpoola preuzeli su vrh ljestvice engleske Premier lige nakon 2-1 (1-0) gostujuće pobjede protiv Wolverhampton Wanderersa u posljednjem susretu subotnjeg programa 6. kola.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golom Konatea (45+2), na 1-1 poravnao je Ait Nouri (57), ali ubrzo potom je Salah (61-11m) s bijele točke vratio prednost Redsima.

Liverpool sada ima 15 bodova, jedan više od drugog Manchester Cityja i trećeg Arsenala, dva više od četvrtog Chelseaja, odnosno tri više od pete Aston Ville koja ima utakmicu manje odigranu.

Wolverhampton je na dnu s jednim bodom. 

Video: Wolervhampton - Liverpool 1:2 (0:1)

Ranije su nogometaši Arsenala došli do dramatične 4-2 (2-0) domaće pobjede protiv Leicester Cityja u 6. kolu. Pobjedu su osigurali Trossard (90+4) i Havertz (90+9) u samoj završnici.

Sjajnu je utakmicu u dresu Chelseaja odigrao engleski reprezentativac Cole Palmer koji je zabio sva četiri gola u pobjedi 4-2 protiv Brighton and Hove Albiona.

Joško Gvardiol bio je strijelac za Manchester City u 1-1 remiju na gostovanju kod Newcastle Uniteda. Nakon vodstva Građana na konačnih 1-1 poravnao je Gordon iz kaznenog udarca u 58. minuti. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close