Gužva na treningu

Rüdiger i Füllkrug u klinču na treningu Njemačke

U jednom trenutku je došlo do naguravanja, igrači su intervenirali, Julian Nagelsmann je našao to solomonsko rješenje. Uslijedio je prekid treninga za osvježenje igrača.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2024. u 22:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekada su treneri pa i na ovim prostorima tražili način da malo "zakuhaju" unutar ekipe, reprezentacije. Međutim, kad je u pitanju reprezentacija Njemačke teško da je to slučaj. Kako prenose mediji u Njemačkoj, na treningu je zaiskrilo između Antonija Rüdigera (31) i Niclasa Füllkruga (31).

Malo je nedostajalo da sve preraste u tučnjavu. Radi se naravno o igraču Borussije Dortmund i Real Madrida, klubova koje smo gledali u posljednjoj utakmici sezone, na Wembleyu u velikom finalu. Na ovom trenutku je bilo međusobnih duela, nekoliko, obojica nisu bježala od lopte.

Bilo je naravno i verbalnih dobacivanja i bilo je samo pitanje kako će sve završiti. U jednom trenutku je došlo do naguravanja, igrači su intervenirali, Julian Nagelsmann je našao to solomonsko rješenje. Uslijedio je prekid treninga za osvježenje igrača.

Rüdiger je podrugljivo zapljeskao i ostatak treninga odradio s kondicijskim trenerom, vjerojatno da se smiri. Zasad nije poznato kako će izbornik Julian Nagelsmann sankcionirati svoje reprezentativce i hoće li uopće.

Kopirati
Drag cursor here to close