EURO 2024

Southgate: Ne trebam kritičare sa strane

U dvije utakmice nisu uspjeli ponuditi ništa spektakularno. Tek povremeni bljeskovi velikih zvijezda su bili dovoljni za ova četiri boda.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2024. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika je gužva u skupni C prije posljednjih utakmica. Engleska je već unutra, traže se preostala dva li jedan putnik za osminu finala.

Španjolci su savladali Albaniju i pomogli Engleskoj da buda u najgorem slučaju jedna od četiri trećeplasirane reprezentacije, bez obzira kako se situacija bude razvijala večeras protiv Slovenije.

Pobjedom, Englezi ostaju na vrhu, mogu kao prvi u osminu finala i remijem protiv Slovenije, ako Danska ne savlada Srbiju. Međutim, ono što u ovom trenutku muči javnost u Engleskoj su partije ove reprezentacije. U dvije utakmice nisu uspjeli ponuditi ništa spektakularno. Tek povremeni bljeskovi velikih zvijezda su bili dovoljni za ova četiri boda.

"Ne trebam slušati kritičare sa strane, jer sam sam sebi najveći. Znamo što smo dobro uradili, znamo što moramo bolje. Bili smo brutalno iskreni u vezi s tim. Potrebno nam je malo više strukturne discipline u našem pozicioniranju, kao i malo veća pribranosti u tranziciji. Imali smo dobrih dijelova, pogotovo u prvih pola sata protiv Srbije. I susret protiv Danske smo dobro počeli, sada moramo biti spremni za izazove koje donosi utakmica protiv Slovenije," tvrdi Gareth Southgate.

Kopirati
Drag cursor here to close