Zvijezde koje su podbacile

Španjolci odabrali igrače koji su najviše razočarali, na vratima Hrvat

Vatreni su imali razočaravajući Euro, no Španjolci posebno ističu jednoga reprezentativca - vratara Dominika Livakovića.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2024. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: X / Dominik Livaković

Bliži se kraj Europskoga prvenstva koje završava finalom u Berlinu između Španjolske i Engleske.

Španjolska MARCA objavila je svojih prvih jedanaest igrača koji su najviše razočarali na Europskome prvenstvu, a među njima se nalazi i jedan hrvatski reprezentativac. Radi se o vrataru Dominiku Livakoviću.

Španjolci su očito nakon sjajnih obrana u Kataru 2022. smatrali da će Livaković nastaviti u istome tonu. Na veliku žalost Vatrenih, Livi je u tri utakmice primio šest golova, ali ostaje pitanje trebaju li Španjolaci svaljivati krivnju samo na njega.

Od ostalih igrača koji upotpunjuju nesretnu listu su u obrani Ukrajinac Zinchenko, Danac Christensen te Talijani Mancini i Di Lorenzo. U veznome redu su Mađar Szoboszlai i Škot McGinn koji nisu nastavili dobre igre iz prošle sezone u Premier ligi.

Uz njih je još i Sergej Milinković-Savić koji se već nalazio na udaru u vlastitoj državi zbog razočaravajuće forme.

Najrazočaravajuća napadačka trojka su Dušan Vlahović, Romelu Lukaku i Cristiano Ronaldo. Portugalac je završio turnir bez golova, a nesretnome Belgijancu su čak tri gola poništena te je nastavio post na međunarodnim natjecanjima zbog čega je postao žrtva ismijavanja na internetu. 

Kopirati
Drag cursor here to close