Posljednje pred stanku

Susjedski derbi otvara, derbi na Koševu zatvara 10. kolo

Sport / Nogomet | 04. 10. 2024. u 08:06 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda igrat će se 10. kolo Wwin lige, posljednje prije druge reprezentativne pauze. Kolo starta ovog petka, a završit će u ponedjelju. U nedjelju zbog lokalnih izbora neće biti utakmica.

Danas se sastaju susjedi i stari rivali, Široki Brijeg i Posušje, koji igraju svoj derbi u petak u 18 sati u Posušju.

Trener Širokog Brijega Toni Karačić je istaknuo kako je Posušje svojim igrama pokazalo da oni nisu nikakvo iznenađenje, jer su momčad koja ima kontinuitet.

"Njihove su izvedbe maksimalno u skladu s kvalitetom. Očekuje nas kvalitetan protivnik, ali mi smo prevelik broj bodova prosuli i nama je svaka utakmica važna kako bismo vratili izgubljeno. Gore ćemo se postaviti čvrsto, moramo biti pragmatični zbog nedostatka igrača i pokušat ćemo doći do pobjede", poručio je Karačić.

NS BiH / Parovi 10. kolo
 
Duško Vranešević, trener Posušja, smatra da ih čeka jako teška utakmica.
 
"To je klub koji ima veliku tradiciju i sigurno da će sutra tražiti puni plijen i izlazak iz krize. Mi smo Posušje! Na Mokrom Docu uz naše navijače nikom nije lako, te ovim putem pozivam sve naše navijače da nam daju veliku podršku, jer mojim dečkima potreban je huk s tribina i velika podrška. Ove utakmice su čudne i ne pobjedi uvijek bolja ekipa, nego ona koja ima više energije i želje. Idemo sutra zajedničkim snagama po bodove”, rekao je Vranešević.
 
Zrinjski će svoju utakmicu odigrati protiv zahuktalog Igmana, dok će u ponedjeljak biti odigrane dvije utakmice, uključujući dva derbija kola - Borac protiv Željezničara i Velež kod Sarajeva.
Kopirati
Drag cursor here to close