Copa America

Urugvaj treći, Davies tragičar

Meč loptu u svojim nogama je imao Alphonso Davies, najveća zvijezda reprezentacije, igrač Bayerna. Davies je baš kao i Messi prije nekoliko dana pokušao prodati panenku, ali je pogodio prečku.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2024. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Urugvaja je osvojila treće mjesto na ovogodišnjem izdanju Copa Americe. Nakon burnog polufinala, u susretu za treće mjesto Urugvaj je bio bolji od Kanade nakon izvođenja jedanaesteraca. Urugvaj je prvi stigao do prednosti u 8. minuti preko Rodriga Bentancura.

Kanada je bila bliže pobjedi s obzirom da je preko Ismaela Konéa u 22. i Jonathana Davida u 80. minuti stigla do preokreta i vodstva. Onda je neumorni Luis Suarez uspio u 92. minuti spasiti Urugvaj. Federico Valverde, Rodrigo Bentancur, Giorgian de Arrascaeta i Suarez pogodili su za Urugvaj.

S kanadske strane precizni su bili Jonathan David, Moise Bombito i Mathieu Choiniere, dok je urugvajski golman Sergio Rochet obranio Konéov udarac u trećoj seriji. Meč loptu u svojim nogama je imao Alphonso Davies, najveća zvijezda reprezentacije, igrač Bayerna. Davies je baš kao i Messi prije nekoliko dana pokušao prodati panenku, ali je pogodio prečku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close