Još jednom 0:3 ove sezone

VIDEO I I Tottenham sredio Manchester United

Posljednje tri utakmice Manchester United nije uspio pobijediti Crystal Palace, Twente, ni danas Tottenham.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni transferi, ni silni novac ne pomaže. Manchester United posljednjih sezona polako troši dio po dio ugleda jednog od najvećih svjetskih klubova. Dovoljno je pogledati samo ovu sezonu.

Derbi protiv Liverpoola 0:3, pa još jedan protiv Tottenhama i isti rezultat na kraju. Erik ten Hag je na klupi Manchester Uniteda već 123 utakmice što nije malo. Ali je realno, kao trener ponudio jako malo. Posljednje tri utakmice Manchester United nije uspio pobijediti Crystal Palace, Twente, ni danas Tottenham.

I možda je prvi gol Tottenhama ogolio na najbolji način Manchester United danas, ove, prošle sezone. Stoper Tottenhama, van de Ven je uzeo jednu loptu na svojoj polovini, prošao pola terena, nitko ga nije niti mogao zaustaviti. Nije postigao gol ali je asistirao Brennanu Johnsonu. Igrala se tek treća minuta.

Video: Manchester United - Tottenham 

Isti je igrač u 20. minuti mogao još jednom svladati Andrea Onanu, no njegov udarac je završio u okviru gola. Stativu je pogodio i napadač ManU-a Alejandro Garnacho. Samo dvije minute kasnije Werner je imao "zicer" za 2:0, ali je Onana odlično obranio.

Jedan od ključnih trenutaka susreta dogodio se i 42. minuti kada je Unitedov veznjak Bruno Fernandes "pocrvenio" zbog oštrog prekršaja nad Jamesom Maddisonom. Spursi su prednost "podebljali" već u 47. minuti nakon sjajne kontre.

Johnson je projurio po desnoj strani uposlivši pred golom Kuluševskog koji se sjajno snašao pogodivši za 2:0. Točku na "I" gosti su stavili u 77. minuti kada je Solange zabio za 3:0 nakon ubačaja iz kornera.

Tottenham je ovom pobjedom napredovao na osmo mjesto s 10 bodova, dok je ManU na 12. poziciji sa sedam bodova. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close