Za početak odlično

Žižović: Zaslužili smo bod

"Mislim da smo njihove šanse dobro minimizirali. Ipak su oni velika ekipa. Svaku našu grešku oni su kažnjavali. Ogroman bod za nas, mislim da smo ga zaslužili”, dodao je veznjak Borca Dino Skorup.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2024. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Borca su u prvom kolu Konferencijske lige osvojili bod protiv Panathinaikosa, koji je gledajući sve ostale sudionike Konferencijske lige, svakako jedno od zvučnijih imena. Grci su prvi poveli, ali je Borac imao svojih dobrih "dionica". Nakon primljenog gola i na otvaranju drugog dijela. Ipak, imao je i Panathinaikos svoje prilike. Posebno kod rezultata 1:1.

"Jeste zaslužen bod, mislim da smo i u prvom poluvremenu bili ravnopravan protivnik. Panathinaikos nas nije nadigrao, jeste da smo imali jednu neopreznost, a imali smo i nekoliko šuteva. Na otvaranju drugog poluvremena smo bili bolji nekih 20-ak minuta, a u posljednjih 15, 20 Panathinaikos je uveo sve raspoložive snage, natjerali smo ih da uvedu najbolje igrače. Imali smo u nekim situacijama i sreće, ali mislim da smo zaslužili ovo fantastično večer za sve kojima znači bh. nogomet i za sve nas u klubu. Zaista smo ponosni i sretni," zaključio je strateg Borca nakon utakmice.

"Velika stvar za igrače i za stručni štab. Pokazali smo opet da možemo parirati najboljim europskim ekipama. To nam je veliki putokaz za budućnost. Mislim da smo u stanju napraviti velike stvari u Europi. Na nama je da radimo i da se trudimo. Imali smo nekih manjih problema s preuzimanjima. To smo kasnije riješili. Mislim da smo njihove šanse dobro minimizirali. Ipak su oni velika ekipa. Svaku našu grešku oni su kažnjavali. Ogroman bod za nas, mislim da smo ga zaslužili”, dodao je veznjak Borca Dino Skorup.

Kopirati
Drag cursor here to close