Uzvrat protiv Boteva

Zrinjski uz pomoć navijača i mostarske vrućine traži play-off

HŠK Zrinjski u 20 sati protiv bugarskog Boteva traži pobjedu koja bi ga odvela u zadnje kolo Konferencijske lige.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2024. u 07:48 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije posljednje sezone mostarski Zrinjski dolazio je do play-off utakmica, 2022. Konferencijske lige, a lani Europa lige. Da bi nastavio taj niz bit će mu potrebna pobjeda večeras (20 sati) protiv Boteva.

Pobjeda od jednog gola razlike vodi utakmicu u produžetak, a s više golova u play-off gdje bi Mostarce najvjerojatnije čekala portugalska Vitoria Guimaraes. Što se Zrinjskog tiče, oni su u prvom susretu izgubili s 2:1 u Plovdivu, ali se u tom susretu vidjelo da je Zrinjski u najmanju ruku ravnopravan protivnik Bugarima.

"Izgubili smo 2:1, ali mislim da je rezultat mogao biti drukčiji. Pokazali smo odlučnu, hrabru igru i svojim smo greškama primila dva gola. Sedam dana kasnije mislim da se imamo čemu nadati", poručio je trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Inače, obje ekipe igrat će u "nemogućim" uvjetima. Za Mostar je najavljeno da će temperatura dosegnuti i 42 stupnja u hladu, a u vrijeme odigravanja utakmice obično se ne spušta ispod 32 stupnja.

Bugari su već trenirali na stadionu pod Bijelim brijegom pokušavajući se aklimatizirati, ali ipak su domaći naviknutiji na ovakve uvjete i to bi, uz veliku podršku rasprodanih tribina, trebala biti prednost Zrinjskog.

Oni koji neće biti na stadionu utakmicu mogu pratiti putem prijenosa na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close