Galebice se vratile

Galebice ovog vikenda igraju prvi susret Prve lige FBiH!

Termin odigravanja utakmice RK Galeb-ŽRK Bosna (Tešanj) zakazan je za subotu 05.10.2024. u 20 sati u dvorani USRC 'Midhad Hujdur Hujka'.
Sport / Ostali sportovi | 03. 10. 2024. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugog niza godina, velikog broja pokušaja da se ovaj klub podigne na noge, puno rješavanja većih i manjih problema, s ponosom možemo reći da se Rukometni klub Galeb nakon 16 godina ponovno natječe.
Ovaj put nije bilo nimalo lako.

''Odricanje i pomoć mnogih ljudi, ljudi koji cijene sport i djecu, doprinijeli su da ovaj klub konačno čvrsto stane na obje noge i zauzme svoje mjesto na rukometnoj sceni. To je trenutno naša najveća pobjeda. Hvala svim dobrim ljudima koji su na bilo koji način doprinijeli povratku RK Galeb. Hvala i onima koji su se na sve načine trudili da do ovoga ne dođe. Dugujemo zahvalnost svim navijačima, igračima, trenerima, upravi kluba. Bravo za sve nas koji smo ustrajali toliko dugo i nismo odustali'', napisali su iz FK Galeb.

Termin odigravanja utakmice RK Galeb-ŽRK Bosna (Tešanj) zakazan je za subotu 05.10.2024. u 20 sati u dvorani USRC 'Midhad Hujdur Hujka'.

''Očekujemo vas u što većem broju, da budete vjetar u leđa našoj mladoj ekipi, da se veselimo i uživamo. Ne sumnjamo da ćemo pružiti dobru partiju, jer naše djevojke nakon toliko vremena ponovo nastupaju. Ovo je veliki dan za sve nas, za Galeb, za sve sadašnje i bivše igrače. Budite naša potpora i nadamo se da jedva čekate taj dan, kao i mi. Galeb se vraća, galeb polijeće! Objavljeno je na službenoj FB stranici kluba'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close