Vrhunski početak

Nova plivačka sezona počela s medaljama i peharom za SPK Zrinjski

Početak nove plivačke sezone plivači Zrinjskog su obilježili jako dobrim nastupom okićenim sa šest blistavih medalja.
Sport / Ostali sportovi | 16. 09. 2024. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Plivači SPK Zrinjski osvojili su 6 medalja

Plivači i plivačice Zrinjskog su zabilježili svoj prvi ovosezonski nastup na natjecanju "Sharks kup 2024" održanom u subotu, 14. rujna 2024. godine na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Organizator natjecanja bio je Plivački klub Sharks. SPK Zrinjski predstavljali su: Maja Alpeza, Petra Aničić, Inga Dodik, Leona Dodik, Niko Filipović, Marko Jurešić, Jana Knezović, Jan Kovač, Noa Šarić, Klara Zlomislić i Stefano Zlomislić u pratnji trenera Dinka Cvitkovića.

Na natjecanju su nastupila 22 kluba iz BiH, Hrvatske i Crne Gore, a plivalo je čak 489 natjecatelja.

Početak nove plivačke sezone plivači Zrinjskog su obilježili jako dobrim nastupom okićenim sa šest blistavih medalja.

Foto: PR / Ekipa SPK Zrinjski

Četiri zlatne medalje ispred SPK Zrinjski osvojio je aktualni državni rekorder Noa Šarić koji je plivao u disciplinama: 50 m i 100 m slobodno, 50 m delfin i 100 m mješovito.

Svojim fantastičnim rezultatima Noa je još jednom zasjao kao najbolji plivač svoje kategorije te je osvojio i pobjednički pehar.

Osim njega, medalje je osvojila još jedna uspješna mlada nada Zrinjskog - Jana Knezović. Ona se izborila za dvije brončane medalje u disciplinama 50 m leđno i 100 m mješovito.

"Iznimno smo zadovoljni isplivanim vremenima svih naših plivača u Sarajevu. Svojim su izvedbama pokazali kako dolazimo spremni nakon naših ljetnih treninga i priprema na Gradskom bazenu u Mostaru.

Veselimo se svim budućim natjecanjima dok oštrimo formu na našem bazenu u Rodoču, a ovom prilikom pozivamo i sve zainteresirane da nam se tamo pridruže", priopćili su iz kluba. 

Novi ciklus obuke neplivača počinje 23. rujna 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close