Ostali na terenu pet sati i 35 minuta

VIDEO I Evans izvukao 0-4 u petom setu i slavio u najdužem meču u povijesti US Opena

Evans je prošao 6-7(8), 7-6(2), 7-6(4), 4-6, 6-4 u najdužem meču u povijesti US Opena. Meču koji je trajao pet sati i 35 minuta.
Sport / Ostali sportovi | 28. 08. 2024. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karen Khachanov je imao velikih 4-0 u petom setu protiv Danila Evansa. Britanac je izgledao kao igrač koji će se samo srušiti jednog trenutka na terenu. Ali nije. Jedan gem, jedan break, novi gem, novi break, Khachanov postaje sve nervozniji i stvari se kompliciraju na terenu. Evans uzima šest gemova zaredom. Karen je spasio dvije meč lopte, treću nije.

Video: Evans meč lopta broj tri 

Evans je prošao 6-7(8), 7-6(2), 7-6(4), 4-6, 6-4 u najdužem meču u povijesti US Opena. Meču koji je trajao pet sati i 35 minuta. Do sada su rekord držali Edberg i Chang koji su svoje polufinale završili 1992 godine nakon pet i 26 minuta.

Video: Evans nakon meča 

"U četvrtom setu morao sam da provjerim koji je set u pitanju. Nisam bio siguran koji set igramo. Gubio sam 4-0, mislio sam da je kraj, ali sam nastavio da se borim. Osjećam velike bolove, samo želim ići u krevet. Ovo je bio moj najduži meč u karijeri. Nevjerojatan je osjećaj proći kroz jedan ovakav meč. Ovo je bio lud meč, meč koji ću pamtiti cijeli život. Teško je sve opisati", naglasio je Evans po završetku maratonskog meča.

Kopirati
Drag cursor here to close