Nakon korekcije ocjene

VIDEO I U jednom trenutku je slavila medalju a onda očaj

Američki tim uložio je prigovor na ocjene za Jordan Chiles, a suci su prihvatili prigovor i korigirali ocjene, što je omogućilo Chiles da osvoji brončanu medalju, dok je Barbosa završila kao četvrta.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2024. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku je sve izgledalo idealno. Barem po rumunjsku gimnastičarku Anu Barbosu. Ona je za vježbu na parteru osvojila
13.700 bodova, što je bilo dovoljno za treće mjesto i brončanu medalju. Brazilka Rebeca Andrade je slavila zlato, Biles srebro,
Barbosu svoju medalju, sve do trenutku kada se situacija nije promijenila na semaforu. Vrlo brzo je Barbosu "pala" na četvrto mjesto.

Američki tim uložio je prigovor na ocjene za Jordan Chiles, a suci su prihvatili prigovor i korigirali ocjene, što je omogućilo Chiles da osvoji brončanu medalju, dok je Barbosa završila kao četvrta. Rumunjska gimnastičarka bila je u nevjerici, odmah je zaplakala, a treneri su je pokušavali utješiti, no emocije su bile presnažne.Bio je to težak dan za Rumunjsku jer su njihove gimnastičarke osvojile četvrto i peto mjesto. Uz Barbadosu na četvrtom mjestu peta je završila Sabrina Maneca-Voiena.

Video: Reakacija Ane Barbosu  
Kopirati
Drag cursor here to close