EURO 2024

Koeman: Mi smo Nizozemci i moramo igrati dobro

"Cijeli nastup bio je izvanredan. To je ono što nam treba da bismo imali šansu u nastavku ovog turnira. Ako nam učinak padne, nećemo doći do finala", reći će Koeman.
Sport / Nogomet | 03. 07. 2024. u 02:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako se za neku selekciju može reći da iz utakmice u utakmicu izgleda bolje, onda je to Nizozemska. Kojoj već određeno vrijeme
nedostaje jedan dobar rezultat. Protiv Rumunjske je to bila razigrana, rastrčana Nizozemska koja je zabila tri gola, mogla je još koji.

Koeman je u drugom mandatu kroz 18 utakmica već upisao šest poraza, pa je to možda jedan od razloga što mnogi ne vjeruju ovoj Nizozemskoj. Ronald Koeman je dao svoje viđenje utakmice.

"Ponekad je teško objasniti zašto igraš loše i zašto si dosegao visoku razinu. Početak je protiv Rumunjske bio težak, ali smo na kraju pronašli svoju igru i zadali im probleme. Možda je jedna kritična točka bila to što je trebalo predugo da postignemo drugi gol. Napravili smo velike probleme Rumunjskoj s našim napadom. Konačan rezultat uvijek je najvažniji. No, mi smo Nizozemci i moramo igrati dobro. Cijeli nastup bio je izvanredan. To je ono što nam treba da bismo imali šansu u nastavku ovog turnira. Ako nam učinak padne, nećemo doći do finala."

Kopirati
Drag cursor here to close