EURO 2024

Nagelsmann: Sporni snimak možete pogledat 48.000 puta

"Ne znam koje je pravilo primijenjeno pri odluci da nije penal, ali se pitam vođen logikom. Ne znam kada je ruka u prirodnom položaju, a kada ne", govorio je nakon utakmice Julian Nagelsmann.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2024. u 02:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Njemačke je čekala pravu priliku za povratak u europski vrh, ovo je bila čini se idealna prilika. Međutim, nakon dobrih partija u prvom krugu, nije uspjela dalje proći od četvrtfinala. Protiv Španjolske se vratila u samom finišu, ali je onda stigao šok u 119. minuti. Nakon utakmice se najviše pričalo o spornom detalju kada po mnogima nije dosuđen jedanaesterac za Njemačku. Lopta je pogodila u ruku Marca Cucurellu.

"Ako lopta jasno ide ka golu i Španjolac je zaustavi rukom, nije bitno da li to radi namjerno ili ne. To je zapravo najmanje važno. U pitanju je čist jedanaesterac! Penal koji smo dobili protiv Danske je znatno manje penal nego ovo protiv Španjolske. Ne razumijem kako se ovo događa kada imate priliku da vidite snimak 48.000 puta. Ne znam koje je pravilo primijenjeno pri odluci da nije penal, ali se pitam vođen logikom. Ne znam kada je ruka u prirodnom položaju, a kada ne", govorio je nakon utakmice Julian Nagelsmann. Bez obzira na sporni detalj, Nagelsmann je čestitao Španjolcima.

"Nismo dobro počeli. Bili smo neprecizni i pravili smo previše prekršaja. U drugom poluvremenu smo dobro reagirali, imali smo mnogo šansi i želju da pobijedimo. Ovi igrači nisu zaslužili poraz kao grupa. Za šest tjedana nije bilo nikakvih problema. Njemačka je veoma tužna, ali nadamo se da će ovo poslužiti kao polazna točka da se svi ujedine i da budemo bolja nacija. Veoma sam tužan zbog mojih igrača, uložili smo mnogo s ciljem da osvojimo takmičenje".

Kopirati
Drag cursor here to close