Álvarez i Messi

VIDEO I Argentina očekivano u finalu

Argentina, koja je i aktualni svjetski prvak iz Katra 2022., imat će u nedjelju priliku osvojiti treći uzastopni naslov pobjednika na velikim natjecanjima na kojima sudjeluje
Sport / Nogomet | 10. 07. 2024. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Argentine prvi su finalisti ovogodišnjeg izdanja Copa Americe, branitelji naslova su u polufinalu u East Rutherfordu svladali debitanta Kanadu 2:0, identičnim rezultatom kao i na otvaranju ovog takmičenja. Međutim, ovaj put je to bilo ipak nešto lakše.

U ranoj fazi utakmice, Argentina je stigla do prednosti. De Paul je kroz sredinu dugom loptom proigrao Álvareza, ovaj je pobjegao stoperima Kanade, pa Crépeau nije imao šanse. Šansu je imao i Messi u finišu prvog dijela, ali je njegova lopta otišla pored gola. U 53. minuti nakon gužve pred golom Kanade, Messi je uspio skrenuti loptu u režu, gol je priznat tek nakon asistencije sudaca iz VAR sobe.

Video: Argentina - Kanada 

Argentina, koja je i aktualni svjetski prvak iz Katra 2022., imat će u nedjelju priliku osvojiti treći uzastopni naslov pobjednika na velikim natjecanjima na kojima sudjeluje, a suparnik u finalu koji će se igrati u Miamiju bit će joj bolji iz ogleda Kolumbije i Urugvaja koji je na programu u noći sa srijede na četvrtak u Charlotteu.

Kopirati
Drag cursor here to close