Povratak u Šangaj

Đoković u dva tie breaka slomio otpor Michelsen

Prvo je Novak ispustio dvije meč lopte, nakon njega dvije set lopte je imao Alex. Na kraju je Đoković kod 10-9 iskoristio treću meč loptu za prolaz 7-6(3), 7-6(9).
Sport / Ostali sportovi | 05. 10. 2024. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je prošao u treće kolo Šangaja. Očekivano, ali ne na očekivani način. U dva seta, uz dosta oscilacija. Vrativši se u kinesko poslovno i financijsko središte po prvi put u pet godina i igrajući tek svoj drugi meč od US Opena, Novaka je testirao još jedan mladi tenisač, 17 godina mlađi Alex Michelsen koji nekako podsjeća na Johna Isnera.

Posljednjeg Amerikanca koji je uspio pobijediti Novaka na betonu. Alex je krenuo jako, poveo je 4-1, ali se Novak polako počeo vraćati. Nije Amerikanac mogao držati visoki ritam, Đoković je propustio jednu break loptu za 3-2, ali je iskoristio treću za 4-3.

Odluka o prvom setu je pala u tie breaku. Tu je Novak na svom terenu. S četiri vezana poena je dobio tie break 7-3. Kad je poveo 4-1 u drugom, činilo se kako Novak polako privodi priču kraju. Posebno kada je u šestom gemu došao na 15:40. Ali uz malo sreće Michelsen se izvukao. Iz gema u gem, Amerikanac nije odustajao, pa smo opet gledali tie break. I dosta uzbuđenja.

Prvo je Novak ispustio dvije meč lopte, nakon njega dvije set lopte je imao Alex. Na kraju je Đoković kod 10:9 iskoristio treću meč loptu za prolaz 7-6(3), 7-6(9).

Kopirati
Drag cursor here to close