Napad i obrana

Brnabić brani Vučićeve palačinke

Navela je kako Vučiću ne mogu naći bankovne račune u inozemstvu i da mu je to "grijeh".
Vijesti / Svijet | 10. 09. 2024. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Skupštine Ana Brnabić ocijenila je danas, reagirajući na naslovnu stranu lista Nova, da opozicija ne može pronaći veći grijeh predsjedniku Aleksandru Vučiću pa ga sada napadaju zato što pravi palačinke vojnicima.

"Šta deus ex maćina opozicije, glavni šef osobno, najveći među tajkunima, Dragan Šolak, kaže da je najveći grijeh predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića? To što pravi palačinke vojnicima, a uštipke djeci! Sram bilo Aleksandra Vučića! Ua Vučić! Ej, palačinke!!!", napisala je Brnabić na mreži X.

Navela je kako Vučiću ne mogu naći bankovne račune u inozemstvu i da mu je to "grijeh".

"Šta niste mogli da mu nađete neki bankovni račun u inozemstvu, neke nekretnine, firme na offshore destinacijama? Nema. A kako bi voljeli da ima... Onda bi bio kao i vi, i onda bi morao da vam dozvoli da se dalje bogatite na grbači Srbije i svih naših građana. Ali nema.... I to mu je grijeh....", dodala je Brnabić.

Objavila je i fotografiju naslovne stranice lista Nova na kojoj je objavljen tekst pod nazivom "Palačinka rijaliti" uz fotografiju Vučića kako sprema palačinke vojnicima tijekom posjete Podrinju.

@24sata Vučić pokazao kako vrti palačinke: E, uništio sam oblik, ova će biti za mene. Smiju mi se #24sata #foryou #fyp #vucic #palacinke original sound - 24sata
Kopirati
Drag cursor here to close